• Tematické
    Tematické letné pobyty vo Vysokých Tatrách

    Dovolenkujte počas leta v Baby friendly hoteli Atrium High Tatras
    Vyberte si zo širokej ponuky jesenný a zimných pobytov

Informácie o spracúvaní osobných údajov spoločnosťou DOMÉNA, s.r.o.

V týchto informáciách sa dozviete ako nakladáme s Vašimi osobnými údajmi, ako nás môžete kontaktovať, ak máte otázky k spracúvaniu Vašich osobných údajov a ďalšie dôležité informácie o spracúvaní Vašich osobných údajov. Odporúčame vám aby ste si tieto informácie dôkladne prečítali. Tieto informácie sa môžu občas meniť. Aktuálne informácie týkajúce sa spracúvania Vašich osobných údajov budú zverejnené na našich internetových stránkach www.atriumhotel.sk.


Pri spracúvaní Vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a súvisiacimi predpismi.


Prevádzkovateľ:

DOMÉNA, s.r.o Nový Smokovec 42, 062 01 Vysoké Tatry, IČO: 31399282, korešpondenčná adresa: DOMÉNA, s.r.o., Hotel Atrium , Nový Smokovec 42, 062 01 Vysoké Tatry (ďalej len „my“), Email: atriumhotel@atriumhotel.sk


Spoloční prevádzkovatelia:

Niektoré účely spracúvania (TRINITY klub, Marketing, Evidencia uchádzačov o prácu) sme určili formou vzájomnej dohody v zmysle platných predpisov spoločne s nasledovnými Spoločnými prevádzkovateľmi: TRINITY Hotels, s.r.o. Slnečné jazerá – sever 2561, 903 01 Senec, IČO: 47038705.
ASPECT-VYHNE, a.s. Hattalova 12/A 831 03 Bratislava, IČO: 36354694.
HOTEL SENEC a.s. Hattalova 12/a 811 01 Bratislava, IČO: 35735953.


Kontaktným miestom na uplatnenie Vašich práv pri spracúvaní osobných údajov na účely TRINITY klubu a Marketingu je TRINITY Hotels, s.r.o. Slnečné jazerá – sever 2561, 903 01 Senec, IČO: 47 038 705, Email: trinity@trinityhotels.sk, Tel.: 18 333 alebo 904 330 033.


V nasledujúcich informáciách sú špecifikované podmienky spracúvania osobných údajov spoločnosťou DOMÉNA, s.r.o.. podľa konkrétneho účelu spracúvania:


UBYTOVACIE SLUŽBY [.pdf]

REZERVÁCIE PRODUKTOV A SLUŽIEB [.pdf]

TRINITY KLUB [.pdf]

KOMUNIKÁCIA A POŠTA [.pdf]

KARIÉRA [.pdf]

MARKETING [.pdf]

ZMLUVNÍ PARTNERI [.pdf]

MONITOROVANIE AREÁLU [.pdf]

Aké máte práva?


Právo na odvolanie súhlasu

V prípadoch, ak spracúvame Vaše osobné údaje na základe Vášho súhlasu, môžete súhlas kedykoľvek odvolať zaslaním písomnej žiadosti poštou na našu adresu, alebo elektronicky na emailovú adresu atriumhotel@atriumhotel.sk. Odhlásiť sa zo zasielania marketingových informácií môžete aj priamo v emailovej marketingovej informácii, kde je vložená možnosť zastavenia ich zasielania. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.


Právo na prístup k Vašim osobným údajom

Máte právo na základe žiadosti získať od nás informácie aké osobné údaje o vás spracúvame a poskytnutie kópie Vašich osobných údajov. Práva tretích strán však týmto nemôžu byť obmedzené.


Právo na opravu alebo doplnenie osobných údajov

Osobné údaje musia byť správne, aktuálne a pravdivé. Máte právo na základe žiadosti na opravu nesprávnych a na doplnenie neúplných Vašich osobných údajov. Uplatnením tohto práva nám pomôžete udržiavať Vaše osobné údaje správne a aktuálne.


Okrem niektorých zákonných výnimiek máte tiež nasledovné práva:


Právo na vymazanie osobných údajov

Máte právo na základe žiadosti požiadať o vymazanie Vašich osobných údajov, ak sa účel spracúvania skončil alebo sú osobné údaje spracúvané nezákonne.


Právo na obmedzenie spracúvania

Máte právo na základe žiadosti o blokovanie Vašich osobných údajov.


Právo na prenos Vašich osobných údajov

Máte právo na základe žiadosti získať Vaše osobné údaje ktoré o vás spracúvame v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte a máte právo požiadať o prenos týchto osobných údajov ďalšiemu prevádzkovateľovi, ak je to technicky možné. Práva tretích strán však týmto nemôžu byť obmedzené.


Právo namietať spracúvanie Vašich osobných údajov

Máte právo kedykoľvek namietať voči spracúvaniu Vašich osobných údajov.


Spôsob uplatňovania práv

Vaše práva môžete uplatniť zaslaním písomnej žiadosti poštou na našu adresu alebo elektronicky na emailovú adresu atriumhotel@atriumhotel.sk. Na Vašu žiadosť týkajúcu sa spracúvania osobných údajov budeme odpovedať bez zbytočného odkladu v každom prípade do jedného mesiaca od jej doručenia. V osobitných prípadoch môže byť lehota predĺžená o ďalšie dva mesiace, ale v každom prípade vás budeme o dôvodoch predĺženia lehoty informovať do jedného mesiaca od prijatia žiadosti. Informácie sa poskytujú bezplatne. Ak by však Vaše žiadosti boli neprimerané alebo často sa opakujúce môžeme požadovať primeraný administratívny poplatok za ich vybavenie.


Máte právo podať návrh na začatie konania dozornému orgánu (Úrad na ochranu osobných údajov SR, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, email: statny.dozor@pdp.gov.sk), ak sa domnievate, že spracúvanie Vašich osobných údajov je v rozpore s týmito podmienkami, prípadne platnou legislatívou.


Platné od 25.5.2018

Fotogaléria -

Z našej videogalérie vyberáme

Slavo Jurko navštevuje TRINITY Hotels

Firemné večierky a párty v Trinity Hotels & Resorts

Zimná dovolenka v Atrium High Tatras

Dovolenkujeme v Atrium High Tatras

Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači. Viac info